Meny

V.10

Måndag
1. Helstekt fläskkarré m. rosmarin, äpple & gräddsås samt stekt potatis
2. Korvstroganoff m. ris
3. Panerad fiskfilé med tartarsås & kokt potatis
4. Friterad kyckling m. sötsursås
5. Stekta nudlar med grönsaker
6. Wokad biff med stark basilika, vitlök & grönsaker
7. Wokad fläskfilé med ostronsås & grönsaker
8. Stekt kycklingfilé med jordnötssås

Tisdag
1. Stekfläsk m. raggmunk, lingonsylt/ löksås & kokt potatis
2. Laxöverbakad fiskfilé m. saffransås & kokt potatis
3. Spaghetti köttfärssås
4. Friterad kyckling med sötsursås
5. Stekta risnudlar med grönsaker
6. Wokad fläskfilé med sambal, vitlök & grönsaker
7. Wokad kyckling med rödcurry & kokosmjölk
8. Wokad biff m. lök & chiliolja

Onsdag
1. Kyckling piccata m. tomatsås & ris
2. Köttkorv m. rotmos
3. Pocherad sejfilé m. räkor & hummersås & kokt potatis
4. Friterad kyckling med sötsursås
5. Phad thai (risnudlar med blandade grönsaker) stark
6. Kyckling m. sojabönor, vitlök & grönsaker
7. Biffgryta med Zechuang peppar, chili, vitlök & salladskål
8. Yakiniku

Torsdag
1. Ärtsoppa & Pannkaka med sylt & grädde
2. Biff ala lindström m. skysås & stekt potatis
3. Ugnsfisk med pesto & kokt potatis
4. Friterad fläskfilé med sötsursås
5. Stekt ris m. ägg & grönsaker (lite stark)
6. Kyckling med gröncurry & kokosmjölk
7. Wokad fläskfilé med stark basilika, vitlök & grönsaker
8. Wokad biff med grönsaker

Fredag
1. Skomakarlåda på fläskytterfilé m. bacon, purjolök & potatismos
2. Kåldolmar m. gräddsås, lingon & kokt potatis
3. Fiskgratäng m. broccoli & kokt potatis
4. Friterad kyckling med sötsursås
5. Stekta nudlar med grönsaker & ägg
6. Fläskfilé med ingefära & vitlök &grönsaker
7. ”Gongbao” kyckling med grönsaker
8. Wokad biff m. lök & purjolök

Pris: 105 kr
Friterade vårrullar och Wokade blandade grönsaker serveras varje dag. inkl. Bröd, dryck, salladsbuffé, kaffe, te och kakor.